Solfilm

UV-skydd och minskat värmeinsläpp

Fördelar med solfilm

Solfilm på bilfönster är en uppskattad metod som har flera goda effekter vilka gör skillnad för både bilens skick samt för förarens och passagerarnas upplevelse av bilresorna. Till exempel så reducerar solfilmen blekning på bilens inredning och tar bort reflektioner som kan vara störande under körningen.

Filmen på rutorna ger ett UV-skydd som tar bort 99% av den skadliga strålningen och det minskar värmeinsläppet så pass effektivt att den stoppar 65% av solens strålningsvärme. På det sättet blir resorna under varma dagar betydligt behagligare för både barn, djur och vuxna medpassagerare. Med solfilm får man också ett väldigt effektivt insynsskydd vilket kan vara en trygghet att ha när bilen står parkerad.

Ännu en värdefull fördel är att solfilm ger ett visst personskydd ifall olyckan skulle vara framme och ni råkar ut för en krock eller kolliderar med ett djur. Den bidrar nämligen till att hålla ihop den splittrade rutan och minskar på så sätt risken för skador av glasfragment. Förutom säkerhet och behagligare bilresor så är montage av solfilm ett ganska enkelt sätt att ändra uttryck och utseende på sin bil, vilket är en anledning så god som någon.

Solfilm på bilruta
Solfilm på båtfönster

Solfilm för både bil-, båt- och husfönster

Det är vanligt att när man talar om solfilm så tänker de flesta på bilrutor, men utöver det så lägger vi också film på exempelvis båtfönster, husvagnsfönster och husfönster.

Vi monterar solfilm

Av naturliga skäl kan man även här vilja skydda mot UV-strålning, reducera värmeinsläpp och skydda inredning mot blekning. Vare sig det rör sig om att sätta solfilm på fönster i en privat bostad eller på fönster i en företagslokal så kan det finnas anledningar att man önskar effekten av insynsskydd.

Kontakta oss gärna med era frågor kring hur vi kan hjälpa till och vad som kan vara den bästa lösningen för just er. Hos oss på Final Touch får ni personlig och professionell service från första kontakt till färdigt montage och vi är måna om varje enskild kund och uppdrag.

Vi besitter både kunskap och erfarenhet men framför allt har vi en genuin passion för både bilar och vårt yrke, vilket genomsyrar vårt arbete varje dag. Det betyder även att vi är måna om att endast jobba med kvalitativa material och produkter för att i alla projekt leverera ett fulländat resultat.

Montering av solfilm

Har du några funderingar angående solfilm eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med ditt projekt? Välkommen att kontakta oss