Bilfoliering

Fördelar och möjligheter med bilfoliering

Skydda lacken med bilfoliering

Idag är bilfoliering en service som är allt mer vanlig och efterfrågad eftersom det är en teknik som innebär många fördelar och möjligheter. Hos oss finns både kunskap och passion för att kunna ge den bästa servicen och ett resultat som når upp till våra kunders krav och förväntningar.

En vanlig anledning till att man väljer att göra en foliering eller även kallad car wrapping, är för att skydda lacken och på det sättet öka bilens andrahandsvärde. Alternativet är att göra en omlackering som är både mer kostsam och komplicerad. Några av de alternativ som finns inom foliering är att antingen göra en helfoliering eller delfoliering.

Det kan vara att man vill skydda bilen där den utsätts för mest slitage eller så kan det vara handla om en designfråga.

På vårt instagramkonto @finaltouchab delar vi regelbundet bilder på projekt så där kan ni hitta inspiration och idéer, samt se referenser från vårt arbete.

Bilfoliering Final Touch på Mercedes

Foliering går att välja i transparent utförande för att behålla originalfärgen eller välja en annan färg. Här är det inte bara fråga om kulört utan även om ni önskar en finish och effekt i form av exempelvis:

Blank

Satin

Textur

Krom

Metallic

Diamant

bilfoliering-bil
Bilfoliering metallic
bilfoliering-matt

Vi är auktoriserade montörer

Många har idag leasing på sin bil, oavsett om det är för privat bruk eller som företagsbil och då kan det också vara en god investering att göra en foliering som enkelt går att ta av efter hyreskontraktet är slut. Så länge bilen inte har angripits av rost så går det utmärkt att göra foliering även på äldre bilar för att få en härlig nybils-känsla.

Man kan välja både mellan korttidsfolie för exempelvis kampanjer eller en folie som har en längre hållbarhet på 3–6 år alternativt 8–12 år. En foliering kräver inget annat underhåll än vanlig biltvätt och när arbetet är utförd av auktoriserade och professionella montörer så har den en lång hållbarhet och är samtidigt enkel att ta bort när så önskas.

Det vanligaste är att foliera bilar men vi utför även foliering och wrapping på andra fordon eller till och med instrument och sportutrustning så som gitarrer och paddling boards. Som vi har nämnt finns det många möjligheter så rådfråga oss gärna så kan vi ta fram den bästa och snyggaste lösningen utifrån syfte och önskemål.

Vi är auktoriserade montörer vilket lägger grunden för både trygghet och kvalitet och hoppas att vi på Final Touch får ert förtroendet för jobbet.

Har du några funderingar angående bilfoliering eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med ditt projekt? Välkommen att kontakta oss