Om oss

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntan

Om Final Touch AB

Final Touch erbjuder alla typer av folieringar och montage för din bil, t.ex. helfoliering (car wrapping) sol-, stenskotts- och skyddsfilm. Läs mer om våra tjänster här.

Final Touch strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntan. Vi arbetar bara med material av högsta kvalitet och präglas av en gedigen kunskap och brinnande passion för bilar. Vårt mål är att ge dig som kund en personlig upplevelse med en öppen och god kommunikation. Vi strävar efter att tillmötesgå dina önskemål i största möjliga mån, både gällande material och projektyta. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss till ditt projekt, och att det vi skapar gör att du lämnar oss med ett leende.

Final Touch AB grundades 2016 i Kungsbacka av Mathias Söderlund. Det är också honom du möter när du kontaktar oss eller besöker Final Touchs montagestudio. Mathias har en bred erfarenhet och bakgrund inom folieringsbranschen, inte minst när det gäller de olika materialens egenskaper och tekniska aspekter. Detta gör att Final Touch kan erbjuda trygg och kompetent vägledning för val av rätt material till just ditt fordon och den yta du vill foliera – något som också återspeglas i arbetet.

Att använda rätt material på rätt yta är nyckeln till ett slutresultat med toppkvalitet. Alla arbeten utförs enligt tillverkarnas riktlinjer och möter de krav som gäller för att erhålla full garanti, vilket också ger dig trygghet som kund.

En Ferrari i Final Touch arbetsverkstad

Har du några funderingar eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med ditt projekt? Välkommen att kontakta oss