Fordonsdekor

Logotyper, texter och avancerade racedekorer

Vi hjälper er välja fordonsdekor

Fordonsdekor är ett brett begrepp som tack vare dagens teknik och material innefattar många kreativa möjligheter. Det används ofta för marknadsföring på företagsbilar då det är ett effektivt sätt att synas. Det går att välja folier som har en livslängd på upp till 10 år men vanligt är att man väljer en kvalitet som håller 3–6 år.

Ibland vill man satsa på att nå ut med en riktad kampanj och då är det lämpligt att använda sig av korttidsfolier som håller 3–12 månader. Vi hjälper er när ni ska välja folie så att det blir rätt för just er fordonsdekor och ert syfte. Kanske har ni en idé men behöver finslipa detaljerna, eller är osäkra på vad som är möjligt och vad som blir bäst.

Marknadsföring betyder oerhört mycket för att kunna sticka ut och bli ihågkommen bland all konkurrens, oavsett vilken bransch och marknad man är verksam i. Med snygg och pricksäker profilering har ni kommit ett stort steg på vägen och det här är verkligen en värdefull investering som lönar sig.

Fordonsdekor med text på bil

Vi kan med vår kunskap och erfarenhet hjälpa er att designa och montera en dekor som ni blir nöjda med. Hos oss kan vi ta fram:

Texter

Logotyper

Avancerad racingdekor

En Ferrari i Final Touch arbetsverkstad
Fordonsdekor detalj på motorcykel
fordonsdektot-finaltouch
Fordonsdekor med text på bil

Professionell och snygg fordonsdekor utan pixlar

Med dagens teknik kan ni välja mellan allt från svart/vit design till flerfärg. Högupplösta bilder eller vektoriserat går att printa i både liten och stor skala utan att det pixlar sig och förstör kvaliteten. Dekorerna finns möjlighet att få printade, skurna eller både och.

Vi är noga med detaljer och att det blir ett slutresultat som ni blir nöjda med. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga med att samarbeta med oss och att ni känner förtroende för vårt arbete, därför jobbar vi med kvalitativa material och produkter och är måna om att vår passion genomsyrar verksamheten dagligen.

Vi vill göra varje projekt och uppdrag till perfektion och i all mån det går tillmötesgå våra kunders önskemål. Det finns enormt många kreativa möjligheter att skapa en profilering som lyfter och uppmärksammar just ert företagsnamn eller er kampanj. När det handlar om racingdekor så är det minst lika viktigt med detaljerna.

Varje färg, form och kombination är medvetet valda för att framhäva en stil eller ett budskap. Inget lämnas åt slumpen då det är en stor del av både profileringen och showen ute på banan. Låt oss hjälpa er att skapa en riktig wow-effekt!

Har du några funderingar angående fordonsdekor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med ditt projekt? Välkommen att kontakta oss